Citiţi despre noi pentru a ne cunoaşte!
Viorica Mocreac
Specialist în Jurnalism şi
Comunicare Publică

Motto

Dragostea dintre două persoane este ca şi contactul a două substanţe chimice; daca este vreo reacţie, amîndouă sunt transformate.

Site-ul www.tueu.net este un site de divertisment, informare şi socializare, dedicat persoanelor singure.

Ideea s-a nascut după mulţi ani de cugetare şi analiză a cuplurilor care au facut cunoştinţă pe internet şi care au facut o familie în toată regula, bazată pe dragoste adavarată cu copii frumoşi şi sănătoşi. Acesta nu a fost unicul motiv, altceva m-a făcut să mă hotărăsc şi anume faptul că cunosc foarte multe persoane singure. Am o gaşca de prietene foarte bune care sunt singure de mult timp şi încă îşi caută marea lor iubire. La fel cunosc şi mulţi baieţi/bărbaţi care sunt în căutarea relaţiilor serioase pentru căsătorie. De aici şi ideea site-ului www.tueu.net, să unească persoane mature cu intenţii serioase de aşi găsi jumatatea. Persoanele care vor apela la noi nu înseamnă că nu se descurc singure, ci pur şi simplu vor să încerce şi altceva. Este vorba doar despre o altă abordare a vieţii lor personale care nu numai le va economisi timpul, dar le va da emoţii şi trăiri senzaţionale.

Va fi banal dacă am să zic ca scopul pentru care am creeat acest site este de a ridica siutaţia demografică din ţară… Pe linga asta aşi dori să ajutăm cît mai multe cupluri să nu sufere de depresie în relaţie iar persoanele singure să nu fie influenţaţi de aceeaşi boala secolului din lipsa unei relaţii stabile. Inainte de aţi găsi marea ta iubire, vei găsi în site-ul www.tueu.net, un sprijin şi un prieten devotat.

De ce noi?

 • Noi nu numai că creeam cupluri dar şi le ajutăm cu sfaturi utile pe cele aflate in dificultate.
 • Noi va invăţăm cum să nu ajungeţi la o relaţie toxică.
 • Noi organizăm întîlniri reale după care persoanle pot comunica online daca doresc.
 • Noi va ajutăm să vă pregătiţi pentru întîlniri (restaurant, transport, stilişti etc.)
 • Noi suntem filtru care va selecta în locul vostru persoanele potrivite pentru profilul fiecaruia.
 • Noi targhetăm şi primim anchetele doar a anumitor categorii de persoane.
 • Noi aducem noutate pe piaţa Republicii Moldova.
Ecaterina Cerneavschi
Specialist web design

Site-ul www.tueu.net nu este site de anunţuri matrimoniale, nici agenţie matrimonială, este mai degrabă un prieten care îţi va recomnada cum să-ţi găseşti jumatatea pe placul tău în funcţie de preferinţele pe care le aveţi în comun. Prin ce ne mai deosebim de alte site-uri e că dupa ce trimitem anchetele, ajutăm acea persoană să oragnizeze prima întilnire fie că e "o cină romantică", "picnic", "plimbare cu barca, balonul sau caii" şi altele. Ţinem cont şi de faptul că din lipsa de timp să nu-ţi scape nici un detaliu de genul: flori, restaurant, transport etc. Vă ajutăm ca în aceasta seara să arătaţi perfect fiind pregatiţi de stiliştii noştri, în domeniul stil şi frumuseţe. Suntem convinşi de faptul că prima impresie contează pentru un cuplu serioas care îşi doresc o relaţie de lungă durată. Credem că e mult mai bine din start se te întîlneşti cu persoana a cărei anchete ţi-a plăcut, decit să comunicaţi online mai mult timp, după care, atunci cînd vă întilniţi să fiţi dezămăgiţi. Credem că întîlnirea în viaţa reală a unei persoane de care să te îndrăgosteşti şi care să-ţi devină partener de viaţa poate fi o mare provocare. Noi, cei de la www.tueu.net ne dorim să facem aceasta căutare a ta mult mai uşoară şi să te punem în legătură cu persoane care din motive ce ţin de timp liber, cerc de prieteni sau zonă geografică în care locuieşti nu ai avea şansa să le cunoşti.

Trebuie să trimiţi ancheta Ta dacă:

 • eşti singur/ă în fiecare weekend şi ai senzaţia că zilele libere sunt toate la fel;
 • simţi că ţi-ai creat o rutină zilnică din care nu mai poţi să ieşi;
 • cercul tău de cunoştinţe este acelaşi de prea mult timp;
 • pur şi simplu, ai chef să te aranjezi din creştetul capului pînă în vîrful tălpilor şi, cu imaginea asta fresh, să te întîlneşti cu un bărbăt/femeie;
 • trebuie să-ţi învingi temerile sau prejudecăţile şi să încerci "altceva";
 • ai o datorie faţă de tine: să nu te împotmoleşti în singurătate;
 • mai ai înca o datorie faţă de tine: să te distrezi cît şi cum ştii tu mai bine.

Credem că vă putem ajuta să vă scrieţi propria poveste de dragoste.

Vă invităm să navigaţi cu placere pe paginile site-ului şi să beneficiaţi de serviciile oferite!

Horoscop Zilnic

Horoscopul este bazat pe teoria că planetele au un efect puternic asupra ta, asupra caracterului, personalităţii şi destinului. Poţi afla compatibilitatea dintre zodia ta şi cea a perechii tale

Horoscopul Dragostei Află zilnic ce îţi rezervă horoscopul dragostei Vezi

Teste obraznice

15 teste obraznice despre sex, bărbaţi şi fantezii

Vezi

Teste de personalitate

Cît de bine te cunoşti pe tine insuţi? Testele de personalitate te ajută să te explorezi obiectiv şi să descoperi adevărul despre tine.
Vezi
Parteneri