TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

Bine ati venit pe site-ul www.tu.eu!

ACCEPTUL DUMNEAVOASTRA

Utilizand sau vizitand acest website (inclusiv tot continutul disponibil prin acest site) accepti automat termenii si conditiile de utilizare a site-ului. Acest Acord stabileste termenii si conditiile in care iti punem la dispozitie serviciile noastre prin intermediul site-ului www.tu.eu Daca te inregistrezi si esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, trebuie sa le respecti pe toata perioada utilizarii ca membru. In cazul in care nu esti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, va rugam nu va inregistrati si nu utilizati serviciile oferite prin acest site. Ne rezervam dreptul de a modifica oricand: -termenii si conditiile acestui Acord -aspectul si continutul site-ului -optiunile si facilitatile site-ului -preturile si modalitatea de plata Site-ul www.tu.eu isi rezerva dreptul de a modifica oricare dintre prevederile Termenilor si Conditiilor de utilizare , fara nici o notificare prealabila si fara a fi obligat sa indeplineasca vreo alta formalitate fata de utilizatori. Utilizatorii accepta in mod expres faptul ca simpla utilizare sau accesare a serviciului site-ului sau a oricaruia dintre componentele acestuia semnifica acceptarea deplina si neconditionata a modificarilor operate. Continuarea utilizarii site-ului de catre membrii ce au luat la cunostinta de eventualele modificari este echivalenta cu acceptarea automata a modificarilor. De acea recomandam citirea cu regularitate a Termenilor si Conditiilor de utilizare pentru a fi la curent cu ultimile modificari.

ELIGIBILITATE

Trebuie sa ai 18 ani sau mai mult pentru a te putea inregistra ca membru al site-ului www.tu.eu sau a folosi serviciile noastre. Prin folosirea acestui serviciu, garantezi ca ai dreptul, competenta, si capacitatea de a intelege acest Acord si ca vei actiona in conformitate cu toti termenii si conditiile acestui Acord. Devenind membru, sustii si garantezi ca ai cel putin 18 ani. Cu toate acestea, nu putem avea garantia ca fiecare membru se incadreaza in limita de varsta si nu ne asumam responsabilitatea pentru utilizarea site-ului de catre persoane minore care au incalcat acest Acord. TERMENI

Acest Contract va fi valabil atita timp cit vei folosi serviciile noastre sau vei fi membrul site-ului. Vei putea renunta la statutul de membru oricind si pentru orice motiv. Ne poti comunica incetarea statutului de membru al site-ului www.tu.eu printr-un email. Site-ul isi rezerva dreptul de a-ti retrage dreptul de Membru oricind si din varii motive, fara a avea obligatia de a te instiinta in prealabil.

INSCRIERE

Pentru a deveni membru trebuie sa completezi in formularul de inscriere cateva date personale obligatorii. Acestea trebuie sa fie actuale si complete. Aceste date personale trebuiesc actualizate atunci cand intervin modificari (oras, tara, contacte etc.). In cazul in care informatiile furnizate de tine se dovedesc false sau incomplete , ne rezervam dreptul de a inceta acest Acord si de a-ti interzice accesul pe site. Toate informatiile care te pot identifica (nume, adresa de email etc.) precum si mesajele private sunt confidentiale si nu vor fi dezvaluite nici unei terte parti, exceptie facand cazurile in care legea ne obliga. Contul tau este personalizat si securizat printr-un cod de activare la indeplinirea anchtei. Doar pentru a beneficia de anumite servicii oferite de site este nevoie sa ne expediati e-mail cu lista de cereri. De asemenea, prin prezentul Acord te angajezi sa nu cedezi sau sa vinzi accesul la site din numele tau. Fiecare utilizator se va inregistra o singura data pe site. In cazul in care descoperim ca ai mai multe conturi in acelasi timp, ne rezervam dreptul de a le anula si chiar de a-ti interzice accesul pe site. In eforturile noastre de a combate frauda pe Internet, putem verifica inainte ca profilul tau sa fie distribuit public.

REGULI DE ADAUGARE A POZELOR

Inaintea adaugarii pozei, te rugam verifica daca marimea si calitatea pozei sunt adecvate. Pozele prea mici, neclare sau incetosate nu vor fi acceptate. Persoana si fata ta trebuie sa fie clara si vizibila in poza, iar persoana din poza trebuie sa fie in prim plan. Pozele pornografice, erotice, indecente sunt strict interzise. De asemenea pozele care instiga la rasism, violenta sau ostilitate sunt strict interzise. Sunt interzise pozele care contin reclame, in numele pozei, logoul companiei sau fotografului. De asemenea este interzisa folosirea semnului de copyright © pe poza sau in numele pozei. Sunt interzise pozele in care persoana din poza nu mai poate fi recunoscuta datorita prelucrarii. De asemenea folosirea unui fundal de la alta poza si taierea mai multor poze impreuna este interzisa. Este interzis sa adaugi poze care nu sunt ale tale sau care ar putea avea drepturi de autor. Ne rezervam dreptul de a anula orice cont fara nici un aviz prealabil in cazul in care aceste reguli de mai sus mentionate sunt incalcate.

UTILIZAREA CONTINUTULUI:

Pentru a avea acces la informatiile si articolele noastre, este suficienta navigarea libera pe site, fara a fi obligatorie crearea unui cont. Site-ul www.tu.eu ofera insa posibilitatea utilizatorilor inregistrati de a afisa continut propriu si de a comunica direct cu alti utilizatori inregistrati prin intermediul platformelor de comunicare puse la dispozitie de catre site (comentarii, chat, forum etc) Continutul www.tu.eu indiferent de pagina in care se afla in site si indiferent de tip poate fi utilizat si copiat exclusiv in scopuri personale si fara o intentie comerciala. Sunt interzise:

Orice utilizare a continutului www.tu.eu, alta decat cea mentionata expres in acesti termeni si conditii este strict interzisa. Designul si continutul site-lui www.tu.eu, incluzand imagini, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date precum si alte materiale furnizate de terti sau de utilizatori prin intermediul adresei electronice sau prin publicare direct pe site, sunt proprietatea www.tu.eu si a furnizorilor sai, (exceptand situatia cand este specificat alt autor sau proprietar) si sunt protejate de legea pentru protectia drepturilor de autor. Folosirea contintului fara a tine cont de reglementarile prezentate in aceasta sectiune, atrage dupa sine pedepse conform legislatiei in vigoare.

NEWSLATTER

Site-ul www.tu.eu expediaza periodic newsletter-uri prin email si mesaje promotionale referitoare la serviciul oferit de siteul nostru, catre adresele de email primite odata cu inregistrarea utilizatorilor pe site. Poti renunta oricind la optiunea de a primi newsletter-uri sau de a fi contactati de noi prin dezabonare, optiune disponibila prin toate email-urile trimise de catre noi.

PLATFORME DE COMUNICARE:

Site-ul www.tu.eu pune la dispozitia utilizatorilor sai platforme de comunicare (comentarii la articole, forum, chat). Intrucat www.tu.eu nu este interesat si nu poate filtra aceste mesaje si comentarii postate sau trimise de utilizatorii sai, ne rezervam dreptul de a sterge, muta sau edita aceste mesaje sau comentarii. www.tu.eu isi rezerva dreptul de a nu face publice acele comentarii si mesaje care nu se aliniaza politicii noastre editoriale sau contravin termenilor si conditiilor de utilizare. www.tu.eu isi rezerva de asemenea dreptul de a nu face publice acele comentarii pe care le considera daunatoare, sub orice forma, pentru anumite persoane, pentru imaginea site-ului, a partenerilor sau a tertilor.

Stergerea, mutarea, editarea sau nepublicarea acestor comentarii sau mesaje se vor face la momentul ales de noi si fara a anunta in prealabil utilizatorii care le-au postat sau trimis. Postarea sau transmiterea de mesaje si comentarii prin intermediul platformelor de comunicare este supusa urmatoarelor limitari:

Prin transmiterea mesajelor dvs. catre sau prin intermediul oricarui mijloc de comunicare, sunteti responsabil si veti suporta consecintele care decurg din nerespectarea limitarilor mai sus mentionate.

COMPORTAMENTUL ONLINE

Ca membru al site-lui www.tu.eu esti de acord ca: -Vei utiliza serviciile oferite de site in conformitate cu Termenii si Conditiile de utilizare. -Esti direct responsabil pentru continutul informatiilor introduse de tine in ancheta pentru a le transmite altor membri. -Profilul tau va fi transmis altor utilizatori, fara a indica numere de telefon, adrese, nume de familie, adrese de e-mail, id-uri de messenger etc. -Nu vom distribui catre alti membri materiale hartuitoare, jignitoare, agresive, cu tenta sexuala, amenintatoare, ilegale sau orice alte materiale care violeaza in orice fel drepturile celorlalti utilizatori. -Nu vei folosi facilitatile site-ului pentru a face reclama in scopul vanzarii sau cumpararii de produse sau in orice alte scopuri. -Nu va veti identifica ca o alta persoana. -Nu vei culege si pastra informatii despre alti utilizatori, indiferent de scopul urmarit. -Nu vei introduce pe site si nu vei transmite prin intermediul lui, indiferent de modalitate, materiale care contin virusi, programe sau fisiere menite sa intrerupa, sa distruga sau sa limiteze buna functionare a site-ului. -Nu vei introduce pe site, nu vei distribui sau reproduce materiale care au copyright, sunt marci inregistrate sau incalca proprietatea intelectuala fara acordul prealabil al proprietarului. -Esti direct raspunzator de relatiile tale cu ceilalti membri. - Nu ai dreptul sa trimiti materiale publicitare, sau cereri/oferte, de vinzare/cumparare ale oricarui produs sau serviciu catre ceilalti Membrii prin intermediul Serviciului nostru online. -Nu ai voie sa trimiti emailuri nesolicitate (spam) sau orice alt tip de scrisori-lant catre ceilalti Membrii.

CONTINUTUL POSTAT DE UTILIZATORII SIT-ULUI:

Site-ul www.tu.eu are diferite sectiuni care permit utilizatorilor crearea de continut propriu. In aceste cazuri, continutul postat de catre utilizatori folosind facilitatile www.tu.eu, in cadrul paginilor site-ului, sunt responsabilitatea utilizatorilor site-ului www.tu.eu ne putind fi trasa la raspundere de catre oricine altcineva cu privire la acest continut. De asemenea, www.tu.eu nu este responsabil de continutului paginilor la care se face trimitere din interiorul sau. Site-ul www.tu.eu isi rezerva dreptul de a selecta continutul publicat de catre utilizatorii sai, neafisand acele materiale care nu sunt in acord cu politica editoriala a site-ului sau cele care incalca dreptul de copyright. In paginile site-ului pot aparea banere publicitare sau campanii de promovare, site-ul nu este responsabil in nici un fel de continutul bannerelor sau al site-urilor catre care acestea redirectioneaza. Daca cunoasteti vreun continut de pe paginile acestui site care nu ar trebui afisat, va rugam sa ne semnalati, trimitand un e-mail ca sa putem lua masurile care se impun pentru rezolvarea problemei. Noi venim in intampinarea dorintelor si preferintelor vizitatorilor nostri, dar intelegem sa respectam inainte de toate dreptul proprietatii intelectuale si normele legale privind dreptul de autor.

WEBSITE-UL www.tu.eu

Va oferim permisiunea de a utiliza acest site prin respectarea Termenilor si Conditiilor de utilizare. Termenii si Conditiile sunt aplicabile in cazul tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorii care contribuie cu materiale video, informatii sau alte materiale si servicii pe site. Acest site poate contine linkuri spre alte site-uri, care nu sunt proprietatea sau nu sunt sub controlul www.tu.eu Site-ul nu are control si nu-si asuma responsabilitatea pentru continutul, politica sau practicile oricarui alt site. Acest serviciu online este doar pentru uzul personal si individual al membrilor si nu poate fi folosit in scopuri comerciale de catre acestia.

PROTECTIA MEMBRILOR

Este posibil ca unii utilizatori ai www.tu.eu sa solicite altor utilizatori, sub diverse pretexte, transferul unor sume de bani sau sa ofere promisiuni pe care nu intentioneaza sa le respecte. Site-ul www.tu.eu nu are nicio responsabilitate fata de orice promisiuni, ori angajamente asumate de oricare dintre utilizatorii site-ului. Va sfatuim sa selectacti cu grija toate informatiile pe care le puneti la dispozitia celorlalti membri. Declaratiile, sfaturile, opiniile sau orice alte informatii existente pe site apartin in exclusivitate utilizatorului care le-a introdus. Acesta este singurul raspunzator pentru acuratetea lor. Echipa noastra nu garanteaza ca aceste informatii sunt reale si nici nu este responsabila pentru opiniile exprimate de utilizatorii site-ului. De asemenea, nu suntem responsabili pentru eventualele daune, neplaceri sau pierderi cauzate unor membri care s-au bazat pe aceste informatii. Echipa www.tu.eu isi rezerva dreptul, dar nu are obligatia, de a tine o evidenta a tuturor materialelor introduse pe site. De asemenea, site-ul are dreptul, dar nu are obligatia, sa stearga orice material care incalca conditiile impuse de acest Acord. Fiecare membru in parte este singurul responsabil pentru continutul materialelor introduse de el pe site. De aceea, va atentionam ca orice informatie trimisa catre noi se va face pe propriu dvs. risc.

INFORMATII SPECIALE PENTRU UTILIZATORII INTERNATIONALI

Site-ul www.tu.eu este intentionat si directionat utilizatorilor de pe teritoriul Republicii Moldova. Daca sunteti un utilizator, care acceseaza pagina noastra din alta regiune cu legi specifice privind colectarea, folosirea si dezvaluirea datelor personale, ce difera de legile din Moldova, fiti constienti, ca prin folosirea site-ului www.tu.eu, ce este guvernat de catre legislatia R. Moldova, transmiteti informatiile dumneavoastra personale in Moldova si sunteti de acord cu acest transfer.

PREVEDERI FINALE

Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un Acord incheiat intre dumneavoastra si site-ul www.tu.eu, in privinta utilizarii paginii web, si reglementeaza folosirea de catre dumneavoastra a serviciilor site-ului www.tu.eu Respectarea prezentului Acord este obligatorie pentru toti utilizatorii, fara exceptie. Orice incalcare a acordului este sanctionata in functie de decizia noastra si poate conduce oricand la anularea contului si la interzicerea accesului pe site. La inscrierea pe site, fiecare utilizator confirma faptul ca a citit prezentul Acord, si ca este de acord sa respecte in totalitate Termenii si Conditiile acestuia.